Terminale de plată

Furnizăm o gamă largă de terminale de plată, perfect adaptată nevoilor clienţilor, astfel încât să răspundă și celor mai exigente cerințe (parametri tehnici, locație, buget). Astfel, vă puteți concentra pe dezvoltarea businessului și asigurarea celor mai bune servicii pentru clienții dumneavoastră.

ATM

ATM-urile NCR din familia SelfServ ocupă primul loc la nivel mondial, cu peste 650.000 de unități instalate în întreaga lume.

În oferta noastră sunt incluse atât cele mai recent lansate modele din familia NCR SelfServ cât și modele lansate în ultimii ani, ce și-au dovedit în timp calitatea, fiabilitatea şi eficienţa.

Prin selecția noastră urmărim să putem răspunde oricărei cerințe a clienților noștri, atât celor care se concentrează pe a achiziționa terminale de ultimă generație dar și celor care au în vedere în principal găsirea unor soluții confirmate, sigure şi funcţionale.

Astfel, portofoliul de produse din care clienții noștri pot alege include, pe lângă selecția de terminale şi accesorii NCR, și echipamente marca WINCOR sau DIEBOLD.

POS

Oferta noastră include echipamentele PAX, foarte fiabile și solide. Cu 26 milioane terminale funcționale în întreaga lume, PAX este al treilea mare producător mondial. Compania este considerată una dintre cele mai inovative din lume.

De asemenea, compania noastra a incheiat un parteneriat si cu NEXGO, producator mondial de terminale POS, cu o prezenta in 70 de tari, clasat pe locul 5 la nivel mondial.

Multifuncționale

Într-o lume în care mulți dintre clienții finali au aşteptări cu privire la cele mai recente tehnologii, multifuncționalele sunt soluția pentru a livra întotdeauna o experiență pe măsura aşteptărilor lor.

Multifuncționalele NCR reprezintă experiența financiară self service pe care clienții dumneavoastră o așteaptă și o vor aprecia din ce în ce mai mult utilizând-o.

Seria de multifuncționale NCR include o gamă de terminale premium cu montare la exterior sau tip lobby, având funcții de retragere, depunere și reciclare, schimb valutar, plăți facturi, reîncărcare cartele, listare extrase de cont, schimbare PIN, plată rate credite și transferuri.