Servicii conexe integrate

LOGISTICĂ

Serviciile de transport-logistică echipamente sunt efectuate cu mașini echipate complet, pentru orice condiţii si situatii:

DEPOZITARE

Serviciile de depozitare echipamente includ paletizarea, descărcarea, manipularea, intrarea pe raft, livrarea și încărcarea în camion la plecare precum și orice manipulare solicitată pentru upgrade, parametrizare sau verificare pe toata perioada depozitarii.

Totodată, oferim permanent acces angajaţilor sau colaboratorilor beneficiarului la o zonă de parametrizare-lucru de 100mp. Această zonă are temperatura constantă de 20-22 grade C indiferent de anotimp, birou și grup sanitar propriu.

MENTENANŢĂ

Prin echipele noastre specializate asigurăm servicii complete de mentenanţă.

Datorită investiţiei în matriţe, putem asigura servicii de reparaţii pentru toate tipurile de echipamente și accesorii existente în piaţă, atât echipamente noi (NCR cu dispenser S2) cât și pentru echipamente mai vechi (Wincor CSC450, NCR SS32/34/35) sau diverse automate de plăţi.

De asemenea, instalam o gamă largă de accesorii: copertine mici pentru ecran (monitor shield) sau pentru faţadă, protecţii, postamente, kiosk-uri, coșuri de gunoi, reclame luminoase.

UPGRADE / REFURBISH

Asigurăm servicii de curăţare și recondiţionare echipamente vechi sau noi.
Curaţarea profesională se face cu substanţe și materiale de cea mai înaltă calitate; asigurăm de asemenea eventualele mici retușări și reparaţii necesare si revopsirea pe suprafete mici.

Vopsirea profesională a unei componente sau a întregului ATM se face în atelier auto, cu uscare în cuptor, la un înalt standard de calitate.

Serviciile pe care le asigurăm includ manipularea, transportul până la atelier și retur, izolare ecran, tastatură, alte elemente, îndreptarea daca este cazul, chituirea, șlefuirea, vopsirea și uscarea în cuptor, utilizând materialele de cea mai bună calitate.

CASARE

Asigurăm serviciile complete necesare pentru casarea tuturor echipamentelor și terminalelor de plată ce urmează a fi scoase din uz.