Dezvoltare soluții software

Dezvoltăm soluţii software și asigurăm servicii complete, de la implementare la mentenanţă, suport și asistenţă în exploatare pentru aplicaţii de bază, TMS – Terminal Management System, Monitoring și Incident Management, Cash Management, aplicaţie Cash in Tranzit și servere tranzacţionale.

Linia de produse software include soluţii de plată cu cardul care funcţionează pe ATM-uri, mașini multifuncţionale, terminale EFT-POS și terminale de plată self-service, soluţii „self-service” de depunere numerar, transactions middleware, monitorizare și soluţii de management ale flotelor de terminale.

Echipa de dezvoltare, implementare și asistenţă software este formată din specialiști cu peste 15 ani experienţă în dezvoltarea de soluţii și produse software pentru plăţi electronice. Echipa este concentrată pe dezvoltarea soluţiilor software inovatoare pentru aparatura necesară plăţilor electronice (terminale EFT – POS, ATM-uri, multifuncţionale, flote de terminale si aparate „self-service” de plată).

Soluţiile software sunt, după caz, modulare, gândite să ruleze și să se integreze cu diferite configuraţii software și hardware, să respecte condiţiile de securitate necesare, să asigure acces / gestionare ușoară pentru utilizatori, să asigure conectarea la alte sisteme precum cele de loialitate, bancare, platforme top-up, CRM.