Cine suntem

Suntem o companie privată românească ce livrează soluții complete hardware și software pentru toate tipurile de terminale de plată si asigură serviciile conexe integrate, de la instalare la mentenanță, logistică și casare.

Echipa de management TXD IT Solutions este formata din profesionisti cu peste 25 ani de experienta in domeniu si gestionarea de proiecte complexe.Parteneriate strategice

TxD IT Solutions a încheiat parteneriate strategice cu SmartPay Software, RioDaver și Triton International Cargo, putând astfel crește dimensiunea resurselor alocate unui proiect si integrând servicii și competențe specifice fiecareia dintre companiile amintite.

SmartPay Software este partenerul nostru strategic în dezvoltarea de soluții software și asigurarea de suport în implementare. Companie românească cu o echipă ce are peste 10 ani de experiență in plățile electronice, SmartPay este orientată spre a dezvolta soluții inovatoare pentru plățile electronice.

Rio Daver este partener strategic pentru serviciile de transport, logistică, instalare/dezinstalare, amenajări mentenanță echipamente plată.

Compania deține flotă proprie de autoturisme, autoutilitare si masini de transport de la 3.5 la 20 tone și echipe specializate in manipularea, instalarea, dezinstalarea și transportul echipamentelor bancare MBA, MFM, ATM, ASV, APT. Fiecare dintre membrii acestor echipe activeaza si are o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Triton International Cargo este partenerul nostru strategic pentru serviciile de transport, depozitare, logistica. Compania are 20 de ani de experiență în servicii logistice complete – transport național și internațional terestru, maritim, aerian; depozitare, distribuție națională, servicii vamale.